Tragerea din carabină

Celor pasionați de precizie, putere și viteză, echipa Sniping Club recomandă să încerce tragerea din carabină – un tip unic de armă. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care doresc să-și dezvolte abilitățile de vânătoare și de tir. Suntem siguri că tragerea din carabină vă va provoca un mare interes, deoarece necesită o precizie maximă, cu diferite combinații și o varietate de ținte aflate la diferite distanțe. Pe teritoriul complexului de tir Sniping Club veți avea ocazia să încercați și să înțelegeți această direcție de tragere.

ce este carabina?

Carabina este o pușcă ușoară, cu țeava ghintuită. Numele – derivă din cuvântul arab „karab“ (arme), sau din limba turcă „karabuly“ (săgeți), sau din franceză „ carabine “.

Multe carabine sunt versiuni scurtate ale unor puști, trăgând cu cartușe de același tip, dar cu o viteză mai mică la gura țevii și o precizie mai redusă din cauza faptului că țeava este mai scurtă. Carabinele pot fi militare, de vânătoare, de serviciu (poliție, etc.) sau arme de apărare.

Modul de abordare a tragerii

Antrenamentele încep cu ceva simplu dar foarte important – informarea cu privire la măsurile de siguranță și a normelor corespunzătoare de mânuire a armelor.

Tragerea din carabină este abordată în mod individual. Vă vom ajuta să alegeți poziția și arma cea mai potrivită pentru tragere.

Aici vă puteți familiariza cu tarifele pentru închirierea terenului, serviciile antrenorilor, chiria de arme și muniții, costul unui foc de armă, a unei împușcături și altă informație utilă.

Tarife

instructor

La cererea trăgătorilor, instructorii Clubului Sniping vor spune toate detaliile despre tragere. Obligatorii sunt instrucțiunile ce țin de regulile și măsurile de siguranță în timpul mânuirii armelor care trebuie urmate, practicând acest sport.

Instructor pentru tragerea din carabină

+373 60 258 855

Înregistrarea la poligon

În cazul când timpul solicitat este ocupat, vă vom contacta și vă vom propune alte opțiuni.

    Sarcina noastră este de a ne asigura că fiecare țintaș a primit cunoștințe maxime în ceea ce privește mânuirea armelor. Și-a utilizat aceste abilități în locuri special amenajate. Aceleași abilitati pot fi acumulate și în cadrul tragerii în standuri sau din pistol.