Tragerea cu pistolul

În ultimul timp, tragerea cu pistolul se bucură de o popularitate mai mare în toată lumea. La moment există mulți proprietari de puști cu țeavă ghintuită și sunt mulți amatori atrași de acest tip de împușcături. Sniping Club acordă atenție mai multor direcții de tragere și de aceea oferă amatorilor și profesioniștilor și terenuri speciale pentru tragerea cu pistolul. Doritorii pot practica acest tip de tir folosind armele propri, sau cele luate în chirie. Clubul oferă vizitatorilor o gamă largă de pistoale semi-automate moderne Glock 19C, Sig Sauer seria 320, iar pentru amatorii de arme clasice oferă unul dintre pistoalele legendare ale secolului trecut „Tula Tokarev“ TT.

Glock 19C

Glock 19C

Sig Sauer 320

Sig Sauer 320

Tuliskii Tokarev

Tuliskii Tokarev

disciplinele

Utilizarea unui pistol pe terenul de tragere oferă o experiență de neuitat. De aceea am decis să oferim vizitatorilor noștri posibilitatea de a încerca trei discipline de tragere cu pistolul. Acestea sunt: tirul sportiv (tragerea la țintă), IPSC și de apărare.

Orice doritor care este într-o formă fizică bună și capabil să țină o armă, poate practica tragerea cu pistolul. Greutatea pistolului este relativ mică și variază între 720 de grame la 3,4 kilograme.

Instalațiile de ținte

Tragerea se face la ținte de metal ori de hârtie. În tir putem simula orice situație de tragere. În funcție de nivelul de pregătire, trăgătorul poate alege să practice tragerea la ținte statice sau dinamice, care se mișcă pe orizontală și pe verticală.

Aici puteți găsi informația despre tarifele pentru închirierea terenului, serviciile antrenorilor, chiria de arme și muniții, costul unui foc de armă, a unei împușcături și altă informație utilă.

Tarife

instructor

Ținând cont de specificul tragerii cu arme cu țeavă ghintuită, înainte de începerea tragerii, instructorul de linie de tragere / coordonatorul tragerii va efectua cu toți vizitatorii un instructaj ce ține de regulile de siguranță și cele de mânuire a armamentului. Acest lucru face mai ușor procesul e însușire de mânuire a unui pistol și îi protejează pe toți cei aflați pe teren.

Toate acțiunile pe terenul de tir sunt efectuate numai sub supravegherea și îndrumarea instructorilor. Instructorii noștri nu vă vor lăsa fără sprijin, și întotdeauna vă vor sfătui, îndrepta și îndruma pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile corecte de ochire, de tragere, de încărcare a armei din nou, iar la încheierea tragerii, se vor asigura că aveți grijă de propriile arme.

Dacă este necesar, instructorul vă va ajuta să alegeți arma, care vi se potrivește cel mai bine. Armele sunt individuale și necesită utilizate în diferite moduri. Într-o întâlnire personală cu instructorul clubului veți obține o gamă completă de informații despre specificul unuia sau altui tip de armă.

Un alt avantaj al clubului de tit sunt condițiile ideale oferite pentru a vă aduce abilitățile la perfecțiune. Noi oferim serviciile noastre de training țintașilor în pregatirea lor pentru diferite concursuri de tragere cu pistoale. Exersând pe terenurile noastre, veți putea deveni un bun țimtaș într-o perioadă scurtă de timp.

Armele

Walther P38

Walther P22Q

TT

Tanfoglio WITNESS 1911 CUSTOM

Tanfoglio STOCK III XTREME

Tanfoglio STOCK III SPECIAL NICKEL

Tanfoglio STOCK II XTREME

Tanfoglio STOCK II CHROMED

Tanfoglio STOCK Chromed

Tanfoglio Limited Pro

Tanfoglio LIMITED CUS. XTR.

Tanfoglio Gold Match

Tanfoglio Force Pro Carry

Tanfoglio Force 22LR

Steyr Mannlicher LA1

Sig Sauer P320 Full Size

Sig Sauer P320 Full Size 45 caliber

Sig Sauer p320 Compact

Sig Sauer MPX

Saiga 9

Saiga 12 caliber 340

Saiga 12 caliber 030

Nagan

Makarov

Contacte

+373 60 258 855

Înregistrarea la poligon

În cazul când timpul solicitat este ocupat, vă vom contacta și vă vom propune alte opțiuni.

    Obiectivul nostru este de a ne asigura că fiecare țintaș a primit cunoștințe maxime în ceea ce privește mânuirea armelor. Și-a utilizat aceste abilități în locuri special amenajate. Aceleași abilitati pot fi acumulate și în cadrul tragerii în standuri sau din pistol.