Tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie

Tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie presupune atingerea unei ținte de dimensiuni mici cu o singură lovitură de la o depărtare mare. Pe poligonul Sniping Club cu mare plăcere oferim vizitatorilor noștri să cunoască toată esența acestui tip de tir și să-l încerce.

Tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie nu e foarte spectaculoasă, dar fascinează prin specificul său. Doar pentru a lovi ținta la distanță, trăgătorul trebuie nu numai să fie capabil să mânuiască bine o armă, dar și să aibă și un ochi ager și o serie de multe alte calități.

Arma de tragere

Tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie se efectuiază din puști cu țeavă ghintuită, care oferă o precizie sporită în timpul tragerii. În conformitate cu Legea privind armele, pentru tragerea din arme cu lunetă sunt permise puștile care utilizează muniție de până la calibru 50 (12,7 mm).

Pe poligonul Sniping Club aveți posibilitatea să închiriați o armă, ori să trageți din propria pușcă. Terenul unde se află panourile de tras la țintă pentru tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie, permite tragerea la o depărtare de până la 800 de metri. Acest lucru face posibilă utilizarea unor tehnici diferite, foarte complexe: cu trecerea focului adânc în flancuri, alternarea focurilor de la dreapta la stânga, mai departe și mai aproape, în funcție de priceperea țintașului.

panourile de tras la țintă

Noi garantăm că fiecare poate încerca acest tip de tir. Panourile de tras la țintă și ajustarea acestora la diverse condiții de tragere, permit țintașilor amatori, sportivilor și vânătorilor să simuleze orice combinație de foc, ținând seama de așa discipline precum benchrest și vânătoarea de antrenare la distanțe mai scurte.

Distanța dintre ținte o constituie 50 de metri. Astfel, puteți să vă exersați abilitățile de tragere la distanţă lungă, de înaltă precizie începând cu distanța de 50 de metri și să ajungeți treptat la distanțe mai mari.

Ca tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie să fie mai interactivă, membrii clubului pot folosi toate panourile de tras la țintă disponibile. Acestea sunt de hârtie ori de metal (gonguri, popper) care simulează alergatul unui mistreț sau a unui iepure.

Aici vă puteți familiariza cu tarifele pentru închirierea terenului, serviciile antrenorilor, chiria de arme și muniții, costul unui foc de armă, a unei împușcături și altă informație utilă.

Tarife

instructor

Instructorul nostru neapărat va ține un curs introductiv privind măsurile de siguranță și măsurile de precauție în timpul utilizării armelor. Instructorii vor explica și vor desfășura o sesiune de instruire de bază cu privire la tragerea din armă și, după necesitate, vor organiza un curs mai avansat de la 2 la 4 ore.

arma

Mosina

МА СКС

Verney Carron Impact

Steyer Manlicher RFR22LR

Sig Sauer M400

Sig Sauer 556xi

Saiga MK 769×39

Saiga MK 545×39

Saiga 415 mm

Orsis T-5000

Orsis F-Class

Telefonul de contact

+373 60 258 855

Înregistrarea la poligon

În cazul când timpul solicitat este ocupat, vă vom contacta și vă vom propune alte opțiuni.

    Sarcina noastră este de a ne asigura că fiecare țintaș a primit cunoștințe maxime în ceea ce privește mânuirea armelor. Și-a utilizat aceste abilități în locuri special amenajate. Aceleași abilitati pot fi acumulate și în cadrul tragerii în standuri sau din pistol.