Stimați prieteni si oaspeți a Clubului Sportiv de trageri Sniping Club!

In legătură cu rezoluțiunea din inițiativа arendatorului a contractului de arendă, și necesității de a sista activitatea companiei pe teritoriul arendat, noi anunțăm vinzarea accesoriilor și echipamentului, la pret redus, pîna la 70%

Despre complex

Bine ați venit pe site-ul complexului sportive de tragere Sniping Club

Inițial complexul a fost proiectat și construit pentru a furniza servicii de testare a armelor. Astăzi este un complex de mari dimensiuni cu o varietate de servicii, pe teritoriul căruia există cinci platforme de tragere pentru trei tipuri principale de discipline:

  • – tragere practică (pistol, carabină);
  • – tragere în standuri (tir la talere);
  • – tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie (100 și 800 metri);

despre terenuri

Fiecare teren este dotat cu panouri de tras la țintă necesare, combinarea cărora vă va ajuta să însușiți abilitățile de tragere. Dacă vorbim despre locul pentru tragerea la distanţă lungă, de înaltă precizie, atunci pentru pregătirea țintașilor-vânători, teritoriul este dotat cu ținte în mișcare, ce simulează zborul unei păsări, alergatul unui iepure sau a unui mistreț. Pentru amatorii de tragere în standuri, oferim câteva tipuri de platforme, inclusiv o scară de până la 3 m înălțime, ceea ce face posibilă simularea tragerii în munți.

La construcția platformelor au fost prevăzute rampe pentru confortul și comoditatea deplasării persoanelor cu nevoi special, aflate în scaune cu rotile.

Obiectivul clubului

Clubul are drept obiectiv dezvoltarea unei culturi de mânuire a armelor de foc..

Pentru a realiza acest scop, sniping Club a adunat o echipa de instructori bine pregătiți și instruiți în fiecare disciplină de tragere. Fiecare membru al echipei noastre are dreptul de a predare discipline de tragere. Instructori ai clubului sunt foști ofițeri din structurile de forță, care au experiență în mânuirea armelor de diferite tipuri..

Mai mult ca atât, angajații poligonului sunt sportivi- țintași, participanți la numeroase competiții internaționale de tir, desfășurate în țările CSI și în UE.

Planul poligonului

Facilități

Pentru confortul oaspeților clubului, pe teritoriul poligonului este un magazin în care orice doritor poate cumpăra arme și accesoriile necesare. Consultanții de vanzari vă pot ajuta să alegeți tipul de armă care vă va satisface cerințele si abilitatile.

Cei dornici de a-și antrena abilitățile cu arme albe, au la dispoziție și asemenea facilități Această disciplină, precum și orice altă artă marțială, are propria sa istorie, cultură și filozofie. Instructorul nostru își va împărtăși experiențele și vă va ajuta să deprindeți o mulțimme de abilități.

Poligonul e situat pe o zonă extinsă, situată într-un loc pitoresc, frumos amenajat, cu infrastructură proprie, unde puteți veni cu familia și prietenii, pentru a scăpa de agitația din oraș. Pentru confortul oaspeților, pe teritoriul poligonului Sniping Club există foișoare dotate cu grătare.

udobstva1
udobstva2
udobstva3

pratners_logo_slider